|Daily| Els treballadors de BASF segueixen en lluita

Els treballadors de BASF es manifesten cada dia pel poder adquisitiu

Els treballadores i treballadors de la planta de BASF a Tarragona realitzen una marxa cada dia de 12h a 13:30h per a defensar el poder adquisitiu de la Plantilla. Consideren que l’oferta de l’empresa en la negociació no està acord amb els beneficis generats durant l’exercici 2021. Fernando Vizcaino, representant sindical de BASF, explica que el que demanen és “no perdre poder adquisitiu perquè portem un IPC molt elevat”. A més, Vizcaino també s’ha queixat que, per motius interns de l’empresa, s’han canviat els interlocutors, cosa que alenteix la negociació. A la vegada, també comenta quina és la posició que els ha transmès l’empresa. (escolta-ho)

protestes BASF
PUBLICITAT

L’Antic Ajuntament i la Tabacalera seran punts culturals aquesta tardor

Ja fa un temps que el conseller de patrimoni Hermán Pinedo va anunciar que les oficines de cultura es traslladarien a l’Antic Ajuntament. Inés solé, consellera de cultura, ha explicat al programa de Ràdio ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, que volen fer d’aquest espai “un punt cultural de proximitat obert a les entitats de la ciutat”. D’aquesta manera volen que es faci servir per fer assajos, recitals, concerts o presentacions de llibres. La conselleria té la intenció d’obrir-ho a les entitats durant aquesta tardor, un cop acabat el concurs de castells. En aquesta tardor també des del consistori volen fer exposicions i altres activitats al mòdul sis de la Tabacalera. Solé afirma que “és necessària una intervenció per adequar-ho, però és mínima”. La consellera manifesta com la intenció de l’Ajuntament és “recuperar aquesta runa a través de la cultura”. (escolta-ho)

L’AEH reivindica la cultura mediterrània amb “Tastets Tarragona”

L’Associació d’empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat (AEH) engeguen els “Tastets de Tarragona“, unes noves jornades gastronòmiques amb la participació d’una vintena d’establiments de la ciutat. Aquestes complementen les del romesco i l’arròs mariner i cada restaurant prepararà cinc plats i un tast dolç marinats amb Raventós Codorniu. Com altres iniciatives està destinat a donar suport al sector hostaler aprofitant la recuperació del sector i l’arribada del bon temps. Els establiments participants estan repartits per tota la ciutat, des del Serrallo fins a la Part Alta o el centre. Javier Escribano, president de l’AEH, ha explicat al programa Carrer Major, que podem trobar una representació significativa dels restaurants en petits tastets. Escribano manifesta com “les jornades reivindiquen la cultura mediterrània de compartir”. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT