L’AEH reivindica la cultura mediterrània amb “Tastets Tarragona”

L’Associació d’empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat (AEH) engeguen els “Tastets de Tarragona“, unes noves jornades gastronòmiques amb la participació d’una vintena d’establiments de la ciutat. Aquestes complementen les del romesco i l’arròs mariner i cada restaurant prepararà cinc plats i un tast dolç marinats amb Raventós Codorniu.

Terrassa estiu Tarragona
PUBLICITAT

Com altres iniciatives està destinat a donar suport al sector hostaler aprofitant la recuperació del sector i l’arribada del bon temps. Els establiments participants estan repartits per tota la ciutat, des del Serrallo fins a la Part Alta o el centre. Javier Escribano, president de l’AEH, ha explicat al programa Carrer Major, que podem trobar una representació significativa dels restaurants en petits tastets. Escribano manifesta com “les jornades reivindiquen la cultura mediterrània de compartir”.

El president destaca que la iniciativa busca “fer sortir la gent al carrer per divertir-se i demostrar la capitalitat gastronòmica a la ciutat”. Les jornades tindran lloc el 3 al 19 de juny amb la col·laboració del Port de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Establiments participants

Restaurant La Cucafera, Restaurant el Llagut, Restaurant Arcs, Pizza Boscos, Restaurant Octopusy, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant Arlemar, Palau de Baró, Restaurant Nàutic Tarragona, Gure Toki, Vadegust, Bocho, Seasons, Donosti, Forum Restaurant, Restaurant Taula Rodona, Restaurant El Terrat, Restaurante Meraki, El Antojito de Marta.

PUBLICITAT