Colla Jove i Xiquets del Serrallo continuen les bones sensacions

La Colla Jove i els Xiquets del Serrallo continuen amb bones sensacions i bons resultats durant aquest inici de temporada. La previsió de pluja va amenaçar les dues diades d’aquest cap de setmana que finalment es van poder dur a terme com estaven previstes.

Foto: Colla Jove (via X)
PUBLICITAT

La Colla Jove va actuar dissabte a la tarda a Valls, en la que va ser la primera Diada a la plaça Pere Català Roca, davant el Museu Casteller. La Jove va compartir diada amb la Vella de Valls -colla organitzadora- i els Nens del Vendrell. La Jove va estrenar el pilar de sis, a banda de repetir el 3d8 i el 4d8 que ja havia descarregat per Sant Jordi. Va completar l’actuació amb el 5d7, un pilar de 5 i quatre pilars de 4. La pròxima actuació de la Jove serà el diumenge 12 de maig, en la Diada d’Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo van actuar a Torredembarra en la Diada d’homenatge a David Sánchez, l’enxaneta dels Nois de la Torre que va morir l’any 1983. Els serrallencs van aprofitar aquesta diada per fer rodatge de castellers i estrenar peces en algun tronc. Tot i un primer intent desmuntat, van aconseguir descarregar els dos castells bàsics de set (3d7 i 4d7), a més d’un 5 de 6, un pilar de 5 i dos pilars de 4. La pròxima actuació dels Xiquets del Serrallo serà a Andorra, el dissabte 11 de maig.

PUBLICITAT