Compartir
PUBLICITAT

Els candidats del Camp de Tarragona ja ho han fet, als seus respectius col·legis electorals a Tarragona, Valls, el Vendrell i el Catllar. El primer en fer-ho ha estat, Eusebi Campdepadrós, cap de llista de Junts Per Catalunya qui ha assegurat que s’ha vist molta participació i que esperen que encara n’hi hagi més.

PUBLICITAT

El següent ha estat Xavier Milian, de la CUP de Tarragona. Milian ha assegurat que ha votat per tres motius. El primer, les persones que van votar l’1 d’Octubre, els que no poden votar i pels presos.

Al Vendrell ha votat la candidata dels comuns Yolanda López. López s’ha sumat a la petició de demanar el màxim de participació possible i ha remarcat que no són unes eleccions pebiscitàries. López explica que el seu vot s’ha fet amb “consciència i responsabilitat”.

Alejandro Fernández, del PP, ha votat per revalidar el seu càrrec al parlament de Catalunya, i ho ha fet des de Sant Pere i Sant Pau. El popular ha remarcat que han de ser uns comicis tranquils i sense incidències, i ha explicat que aquestes són unes eleccions “de debò”.

El Camp de Tarragona compta amb dos caps de llista vallencs, Òscar Peris d’Esquerra republicana i Rosa Maria Ibarra, del PSC. Tots dos han votat a primera hora del matí als seus respectius col·legis. La candidata del PSC ha declarat que “espera que la participació sigui molt alta i es pugui desenvolupar amb normalitat.” També ha explicar perquè aquesta jornada és excepcional.

Per la seva banda, el candidat republicà també ha fet una crida a la participació, sobretot a la gent que l’1 d’octubre va votar. També ha tornat a reiterar que no són unes eleccions normals, i ha assegurat que tot indica que la participació serà alta.

Finalment Matías Alonso, de Ciutadans, ha votat al Vendrell i ha acompanyat a Tarragona Lorena Roldán, la segona a llistes. Alonso ha donat el pèsam pel regidor que va morir ahir, Albert Abelló i ha demanat el vot massiu.

Els caps de llista seguiran la nit electoral des de Tarragona, excepte la CUP, que ho farà des de Reus.

PUBLICITAT