Compartir

Aquest dijous s’ha confirmat que La Desvetlla dels Ninots es queda enguany sense festa final, tal com preveien els organitzadors i us avançàvem fa uns dies a Ràdio Ciutat de Tarragona. L’Ajuntament ha denegat finalment el permís que estava tardant en arribar i per tant l’acte d’aquest dissabte a la nit no podrà acabar amb dues hores de festa amb dj com s’ha anat fent als últims anys.

La festa final, organitzada per Diables Voramar-Víbria de Tarragona, s’havia programat enguany a la Plaça del Rei degut a les obres que s’hi realitzen a la Plaça dels Sedassos on fins ara s’hi feia la festa. En el marc de les crítiques pel soroll a la Part Alta, el descans veïnal seria el motiu, com explica, Rafael Lluís, vicepresident dels Diables Voramar.

Tot i la no festa final, es mantindrà el primer tast de mamadeta de l’any de forma gratuïta a la Plaça del Rei i la companyia i gresca de la xaranga BandTocats fins les 01h. Tal com també us havíem avançat, el motiu de sàtira enguany dels seus ninots seran les goteres de Casa de la Festa.