PLAÇA CORSINI -P.04- (13/04/17)

PUBLICITAT

Plaça Corsini no marxa de vacances i us porta aquesta Setmana Santa nous continguts per al Programa 4. Són els següents:

-Escoltem la veu del carrer per saber si es manté la tradició de menjar o no carn  durant la Quaresma. També, amb el carnisser Isidre Bonet, si afecta la venda de carn en aquestes dates (min.1’52)

-També la veu ciutadana sobre comprar i menjar Mona de Pasqua, d’una banda (min.6’26), i per l’altra, descobrim els secrets, elaboració i dedicació que hi ha rere aquest dolç amb el pastisser Toni Teuler de Pastisseria Trill (min.10’30)

-Hem parlat amb el director tarragoní Jorge Acebo durant el rodatge a Tarragona del seu llargmetratge ‘Occidente’, concretament a la Tabacalera de nit, (min.6’18) com també amb Xavi Zaragoza de Càsting Tarragona, agència encarregada d’aportar els figurants tarragonins (min.21’20)

-Dediquem nova secció d’oci a la 1a Lliga Escape Room de Tarragona. Avui coneixem la Sala Habitakvlvm amb el seu impulsor Ricard Fernández (min.28’55) -entrevista completa aquí-. Finalment us destaquem els actes rellevants d’agenda dels propers dies, com els plats forts de Setmana Santa (min.37’05)

PUBLICITAT