Compartir
PUBLICITAT

Aquest dijous Ciutadans, PP i PSC a Tarragona celebren diversos actes de campanya electoral. Els Socialistes presentaran els compromisos territorials del partit per les comarques tarragonines. Ho faran al matí, a la seva seu del carrer Ramon i Cajal. El número 1 dels Partit Popular, Alejandro Ferández, també celebra un acte a la seu dels populars del carrer Prat de la Riba, i a la tarda serà al Vendrell, amb el president del PP d’Andalusia, Juan Manuel Moreno.

PUBLICITAT

Ciutadans, per la seva banda, tindrà una carpa al la cruïlla entre la Rambla Nova i el carrer Canyelles, on hi seran el cap de llista per Tarragona, Matías Alonso, acompanyat per la número 2, Lorena Roldan.

Recordar també que aquest dimecres, justament aquests tres partits han celebrat el dia de la Constitució Espanyola. Ho han fet amb un acte a Bonavista, al Teatre del Centre Cívic, organitzat per Societat Civil Catalana. L’acte ha comptat amb la presència de polítics com Alejandro Fernández (PP), David Pérez (PSC) i Lorena Roldán (Ciutadans).

Aprofitant la jornada, la número 2 de la formació taronja ha destacat que cal reformar la Constitució per millorar la vida de tots els espanyols. Però Roldán ha estat clara dient que no pas per acontentar aquells que volen trencar la llei i acabar amb la convivència, fent clara al·lusió als independentistes.

 

Per acabar, Catalunya en Comú-Podem també ha dut a terme un acte, en el seu cas a Torreforta, a la Rambla de Ponent. Hi ha estat present Ramón Espinar, Secretari General i Senador de Podemos de la Comunitat de Madrid

PUBLICITAT