Compartir
PUBLICITAT

Futbol Tarragona, és el programa de Ràdio Ciutat de Tarragona en el qual repassem l’actualitat dels nostres representants en les categories més modestes del futbol territorial català.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, el cap de setmana ens deixarà tres derbis tarragonins en el Grup 2 de Tercera Catalana. A priori, el més important serà el que disputin l’Escola Sant Pere i Sant Pau i l’España Canonja, ja que els dos es juguen l’ascens. L’IcomarCultural Bonavista també té un pes específic per ambdós equips, que persegueixen objectius ben diferents.

Per contra, el Racing BonavistaLa Floresta serà el més intercadent de tots ja que cap dels dos equips es juga res important. Per la seva part, l’Atlètic Camp Clar rebrà la visita de les Borges del Camp.

A Segona Catalana, el Torreforta visitarà el camp del Roda de Barà mentre que la Canonja cercarà la victòria davant l’Ulldecona.

Al Grup 3 de Tercera, el San Salvador es desplaçarà fins el Baix Penedès per jugar contra el Calafell. Mentre que en el Grup 24 de Quarta Catalana, el FC Tàrraco visitarà l’Almoster.

PUBLICITAT