10 fitxatges del Nàstic durant el mercat hivernal

El mercat d’hivern pels clubs de futbol serveix moltes vegades per arreglar allò que no ha funcionat durant la primera volta del campionat o per portar a jugadors que durant el mercat d’estiu han estat inaccessibles.

També n’hi ha d’altres que diuen que els clubs fan la feina que durant l’estiu no han pogut o sabut fer. En qualsevol cas, el mercat hivernal a Can Nàstic de Tarragona ha estat sempre una bona opció, on han arribat peces que han deixat bon sabor a les grades del Nou Estadi i que han ajudat l’equip a complir els seus respectius objectius esportius.

Si donem un cop d’ull als 10 millors fitxatges durant aquest període de mercat, més recentment trobem la primera parella que va triomfar el curs passat.

Manu Barreiro i Luismi

Barreiro i Luismi es van convertir en l’esperança grana durant la desastrosa temporada passada. El potencial ofensiu d’un i el cap fred i domini del control de joc de l’altre, tot i les lesions, van donar el plus que necessitava l’equip amb Merino. Barreiro, de fet, va ser un dels herois granes contra l’UCAM Murcia en l’últim partit amb aquell gol que tots recordarem.

Aburjania i Madinda

 

Un georgià i un gabonès van aterrar a Tarragona amb l’objectiu de reforçar un equip potent, descarat i capitanejat per un Vicente Moreno que no descartava cap objectiu. Els dos van ser peces clau d’aquell Nàstic que va il·lusionar i que va acariciar l’ascens a Primera.

Álex Bergantiños i Felipe Sanchón

La temporada 2010-11 va tenir un guió similar a la passada, patiment fins a l’última jornada. El Nàstic va salvar la categoria amb 49 punts, tres punts per sobre del primer que va descendir, el Salamanca. Bergantiños i Sanchón van arribar a l’hivern per ajudar al conjunt de Juan Carlos Oliva, i ho van aconseguir. A banda d’aquests dos, també van arribar Viguera, Tuni, Álvaro Rey o Eloy Gila.

Moisés i Pape Diop

 

La parella Moisés i Diop d’aquell mercat d’hivern va arribar a Tarragona per ajudar un equip en descens, després de la destitució de Javi López i amb el projecte Ferrando donant les seves primeres passes. Els dos arriben juntament amb Adrián González i Mohammed Rabiu i aporten el seu gra de sorra per deixar l’equip 13 amb 52 punts.

A banda d’aquestes parelles, durant aquest període de fitxatges a Tarragona van aterrar jugadors com Dani Ábalo, ‘Pampa’ José Calvo procedent del Boca Juniors, Rubén Pérez, José Mari, Àngel Morales, Bruno Saltor o el mateix, Xisco Muñoz, en aquella temporada del retorn a Segona amb Vicente Moreno.

Ara, només falta veure si enguany aquest mercat deixarà pel record i en la retina dels aficionats granes alguns noms d’aquests jugadors que han d’arribar.

PUBLICITAT