El Nàstic tanca la temporada per la porta gran

nastic

PUBLICITAT

No va poder ser. El Nàstic hi va posar l’empenta i els aficionats granes la fe, però la remuntada finalment no va ser possible. El conjunt de Vicente Moreno va tancar al Nou Estadi contra l’Osasuna una temporada de somni, la qual ningú podia preveure un cop assolit l’ascens a Segona A després de tres anys al pou de la Segona B.

L’afició dempeus un cop finalitzat el partit i aplaudint l’esforç d’uns jugadors irrepetibles, és la millor estampa per posar al punt i final a una temporada que passarà ja a la història d’aquest club.

Tot i el bon sabor de boca, després del partit això és el que deia Vicente Moreno, tècnic del Nàstic, d’una derrota que representa massa càstig per aquest equip.

Una de les incògnites que deixa aquest final de temporada és si el propi Vicente Moreno seguirà o no la pròxima temporada. Els dubtes de la seva continuïtat i la d’alguns dels pesos pesants de l’equip deixaran un estiu molt mogut a Can Nàstic.

_

La Rambla Nova ha acollit aquest cap de setmana la Fira del Vi de la DO Tarragona amb la presència de 22 cellers i un centenar de vins que els visitants han pogut degustar.

Durant els tres dies, els amants del vi han pogut gaudir de sis tastos a un preu de 10 euros, a més de la presentació d’un nou vi blanc de la Ribera d’Ebre anomenat PocaVergonya o de diversos cursos d’iniciació al tast de vins.

Així ha destacat la secretària de la DO Tarragona, Àngels Collado, l’augment de gent interessada en aquest sector del vi.

Una Fira del Vi que es va marcar l’objectiu de les 25.000 degustacions en els tres dies en els quals s’ha prolongat la fira.

_

El Teatre Tarragona s’ha omplert aquest cap de setmana amb la música i les veus dels guanyadors del concurs de TV3 ‘Oh Happy Day’. El Quartet Mèlt ha presentat el seu primer disc “Maletes” on fan versions tant de cançons populars catalanes, com de  temes clàssics i més actuals i amb els que han captivat al públic. Des que van guanyar el concurs la vida d’aquests quatre joves  ha canviat radicalment i estan vivint un moment espectacular.  Així ho explica una de les components del grup, la Magalí Sare.

Un altre dels membres d’aquest grup vocal, l’Eloi Fort és de Tarragona i aquest cap de setmana ha pogut brillar davant la seva gent. No és la primera vegada que actuen a la nostre ciutat  però si ha estat el primer cop que ho han fet després de l’èxit de 0H Happy Day.

El 22 de juny tornaran a portar les seves maletes a la nostra, en aquest cas a Valls, on trauran de nou el seu variat repertori.

_

La setmana passada va ser complicada per als usuaris de Renfe. Divendres a primera hora del matí, una averia a la catenària de la línea de tren que uneix Tarragona Reus va obligar a interrompre la circulació. L’incident va passar al polígon entrevies, prop de l’estació de Tarragona i 150 viatges van haver de ser evacuats per carretera amb l’ajuda dels Bombers de la Generalitat.

I arran d’aquests fet l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona es va manifestar el mateix divendres amb un comunicat donant la raó als treballadors d’Adif per denunciar que és possible que s’hagi baixat la guàrdia no només en contractació de personal, sinó també en el manteniment de les infraestructures i que això pot acabar no garantint la seguretat dels passatgers”. I és que el problema entre la línia Tarragona-Reus s’afegia a la vaga de maquinistes i també als retards ocasionats des del passat dilluns per una altra avaria a Mont-roig del Camp. Un seguit d’incidències que han provocat que La Generalitat hagi obert un expedient a Adif i a Renfe.

_

I Fem un darrer apunt sobre els jocs del Mediterrani 2017 perquè el Govern donarà 3 milions d’euros per dur a terme l’esdeveniment. La
vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ho va anunciar el passat divendres coincidint justament, amb el primer dia de campanya de cara a les eleccions del 26 de juny. Aquesta nova partida és la tercera que es duu a terme des de Madrid i arriba després de la preocupació de la viabilitat dels jocs per part del Comitè Olímpic Espanyol. El candidat del Partit Popular a les Eleccions Generals per la província de Tarragona, Jordi Roca ha valorat l’anunci de Sáenz de Santamaria com  “una nova mostra del compromís ferm que el Govern del Partit Popular té amb la celebració de l’esdeveniment esportiu”.

APUNT

Com cada any, l’Aula Centre de l’Escola Municipal de Música realitzarà el Concert de Final de Curs al Teatre Metropol. Ho farà en dues sessions: a les 17:45 els d’Educació infantil i a les 18:45 h serà el torn dels alumnes que cursen nivell elemental. Concretament es podrà escoltar el Conjunt de Guitarres de Nivell elemental i el juvenil, el Cant Coral de 3r, 4t i Juvenil, les Orquestres Elemental i Juvenil i el Grup Folk.

I us recordem que podreu seguir l’actualitat de la ciutat a rctgn.cat i al nostre aplicatiu per a tauletes i telèfons mòbils.

PUBLICITAT