La 23ª Edició Dixieland ret homenatge a la gran dama del jazz, Ella Fitzgerald, amb un 90% de veus femenines

Del 4 al 9 d’abril Tarragona gaudirà de la 23ª edició del Festival Dixieland durant 6 dies amb 80 activitats entre concerts, cinema, exposicions, classes i tallers, activitats de carrer i visites turístiques, tot acompanyat de la música que caracteritza al dixie, el jazz, i a espais diversos de la ciutat.


El director artístic del Festival, Kike Colmenar, ha destacat la figura d’Ella Fitzgerald com a veu femenina de referència en el món del jazz i l’homenatge en el centenari del seu naixement, motiu pel qual la seva imatge ocupa protagonisme en el cartell dissenyat per Eva Jolis, així com una gran aposta per la veu femenina al programa d’enguany.

Amb participants de fins a un centenar de nacionalitats diferents, el festival arriba més que consolidat i amb l’objectiu d’atreure cada cop més públic de fora per una banda, i per l’altra projectar-lo cada cop més a l’exterior i fer-lo més internacional, ha comentat el conseller de cultura, Josep Maria Prats. Segons ha assenyalat, la col·laboració público-privada és clau per aconseguir-ho, i un dels atractius, segons considera, és la cultura de carrer, arribat el bon temps.

*Podreu escoltar entrevista amb Kike Colmenar, director artístic, aquesta setmana al nou programa de RCTGN, ‘Plaça Corsini’.

PUBLICITAT