29 nous contagis a la Demarcació de Tarragona per la covid-19

Tarragona registra 29 nous contagis en les darreres 24 hores per la covid-19. Segons les dades facilitades del Departament de Salut, aquests 20 contagis s’han produït a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, mentre que els 9 restants corresponen a la Regió Sanitària de les Teres de l’Ebre. En total des de l’inici de la pandèmia s’han produït 3.636 contagis a tota la demarcació i en les darreres hores s’ha hagut de lamentar una defunció.

Després de dies sense registrar cap traspàs, a les Terres de l’Ebre s’ha n’ha hagut de lamentar a una víctima i ja sumen 56 persones des de l’inici de la pandèmia. En aquesta zona segueix una nivell de risc molt alt de 135,36 tot i que ja a la tendència a la baixa respecte altres dies.

En total a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona segueix en 394 persones que han mort per la pandèmia i que el risc de rebrot es manté moderat en un nivell d’un 58,81.

En aquests moments son 12 les persones ingressades per la covid-19 i tres de les quals es troben en la Unitat de Cures Intensives.

PUBLICITAT