82 actes per celebrar el Carnaval 2016 a la ciutat

IMG_3925

Els Jocs del Mediterrani 2017 continuen buscant patrocinadors per assegurar la viabilitat de l’esdeveniment a la ciutat.

Javier Villamayor, coordinador general dels Jocs, ha destacat que s’han produït noves signatures d’acord amb diferents empreses, tot i que ha volgut mantenir la discreció d’aquestes. D’altra banda, Villamayor ha explicat que també segueixen treballant amb alguns patrocinadors que ja tenen, com Telefònica, per seguir col·laborant.

Entre les empreses patrocinadores, n’hi ha del sector de material esportiu, d’assegurances, sector mèdic, entre d’altres, i que els acords es mouen entre les xifres de 10 i 11 milions d’euros.

El govern municipal ha respòs aquest dimecres a la problemàtica del mal estat del Camp de Futbol de Sant Salvador. Javier Villamayor, el tinent d’alcalde de l’ajuntament, ha assegurat que ja es va comprometre amb el president de l’entitat a finals d’any, a fer una sèrie de millores per adequar l’espai en matèria d’accessibilitat i de confort pels equips que hi competeixen.

Tot i això, Villamayor ha remarcat que es vol saber quines van ser les causes que van provocar el petit incendi, si va estar causat per una fallida en el quadre elèctric o va ser un acte deliberat.

Les millores que es duran a terme passen per un arranjament en la zona de dutxes, millores en una part de les grades i les zones de gespa artificial enfonsades, entre d’altres.

I també us volem explicar, que més de 1.700 atletes ompliran els carrers de Tarragona aquest diumenge 17 de gener, en el marc de la sisena edició de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017, concretament, en les tres proves que la engloben, la de 10k , la de 30k i la marató.

La Marató, que tornarà a ser Campionat de Catalunya, contarà amb atletes de renom com el premi Príncep d’Astúries Martín Fiz, la campiona d’Espanya en 20k Tere Linares, campió d’Espanya en mitja marató Jaume Leiva o el guanyador de la passada edició Elias Domínguez, entre molts altres esportistes de renom.

La Marató Costa Daurada, a més a més, deixarà un important impacte econòmic a la ciutat, concretament d’uns aproximadament 350.000 mil euros amb un retorn de 250.000 mil euros, ja que molts corredors pernoctaran a la ciutat durant el cap de setmana.

I un apunt del Nàstic, perquè el club ha cedit a Xisco Hernández a l’Atlètic Balears fins a final de temporada. El jugador balear, que va venir procedent del Reus aquest passat estiu, ja no s’ha entrenat aquest dimecres amb l’equip i s’ha convertit en la segona sortida grana durant aquest mercat d’hivern. Xisco Hernández ha acumulat només 16 minuts a la lliga i 126 a la Copa.

 

DESTAQUEM

Més de 40 entitats amb un total de 82 actes conformen el Carnaval 2016 a Tarragona, que s’iniciarà a partir del pròxim 30 de gener, i que gràcies a la convocatòria oberta ha permès a més entitats, presentar activitats diverses al voltant del carnestoltes.

Una de les novetats d’enguany serà l’acte Entrenem-nos, un conjunt d’activitats satíriques que giren entorn els Jocs del Mediterrani 2017. Hèctor de la Salut, el director artístic del Carnaval ha exposat altres actes que conformaran el carnestoltes 2016 de la ciutat.

El programa també incorpora talles didàctics de maquillatge, classes de ball o la vessant gastronòmica, entorn la coca de llardons o la botifarra d’ou. Un dels actes centrals del Carnaval que congrega molta gent, és la disfressa d’or. Amb el seu director artístic, Jordi Vinyoles, hem volgut parlar sobre les novetats de l’edició d’enguany.

 

TEMPS

Matí de tranquil·litat i ambient serè, de cara a la tarda arribaran núvols prims però sense risc de precipitacions. Les temperatures han baixat lleugerament. De cara a demà, es possible que arribin els canvis amb nuvolades més intenses.

TEMP. MÀXIMA 16 / MÍN. 8

 

PREVISIONS

Aquest dijous el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya presentarà diverses mocions a plenari per aquest mes de gener. A banda, l’ajuntament de Tarragona ha convocat també aquest dijous a la 13h del migdia a la mateixa plaça de la Font, un minut de silenci per expressar el rebuig a la darrera víctima de la violència de gènere que ha succeït aquest dimecres a Vila-seca.

PUBLICITAT