La Fira B-TRAVEL de Barcelona s’inicia amb optimisme per reflotar el sector turístic

El B-TRAVEL, el saló especialitzat en turisme d’experiències, ha obert avui les seves portes amb l’objectiu d’ajudar a reflotar el sector turístic del país, fortament castigat per la pandèmia. Fins diumenge, s’estarà a Fira Barcelona, on hi participaran més de 50 expositors, entre els quals pràcticament totes les Comunitats Autònomes, les 4 demarcacions catalanes i una 20ena d’agències de viatges especialitzades en destinacions internacionals.

Pla general de l'interior del recinte de Montjuic de la Fira de Barcelona, on se celebra el congrés B-Travel. Imatge de l'11 de juny de 2021. (Vertical)
PUBLICITAT

Un saló que ha obert les portes – aquest matí – amb molt bones perspectives i que enguany suposa l’inici de moltes coses. Ha donat el tret de sortida a la temporada turística, també ha suposat la la reobertura de Fira de Montjuïc al gran públic, però sobretot ha de servir per REACTIVAR un sector que – amb un 13 per cent del PIB i un 14 per cent d’ocupació – és una indústria fonamental per l’economia del nostre país. Per això aquesta edició – més que mai- ha volgut apostar especialment pel turisme sostenible i de proximitat. Marta Serra és la directora del B-Travel.

Del Saló podem sortir ja amb les vacances sota el braç per això s’ofereixen descomptes i ofertes per fomentar la contractació de viatges.

PUBLICITAT