#TGNinfo | Protecció Civil manté activada la fase d’alerta del pla Inuncat

Protecció Civil manté activada la fase d’alerta del pla Inuncat per la previsió de precipitacions intenses aquest dijous, sobretot a les comarques de Tarragona i Lleida. 

PUBLICITAT

Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, l’episodi es donarà sobretot aquesta tarda i fins al vespre. 

Josep Maria Cruset continuarà al capdavant de l’Autoritat Portuària de Tarragona durant quatre anys més. El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori l’ha confirmat avui en el càrrec, en una visita institucional al Port. 

Jordi Puigneró ha destacat el paper del Port com a motor del territori i la seva aposta per la digitalització i l’economia verda. També ha posat sobre la taula els 150 milions d’euros en inversions que s’hi projecta executar en els pròxims anys. 

En Comú Podem Tarragona ja ha notificat oficialment la seva renúncia a formar part del govern municipal de la ciutat. D’aquesta manera, Carla Aguilar deixa de ser la primera alcalde i consellera de Serveis Socials. 

El nou equip de govern ultima ara el nou cartipàs, que tindrà tretze regidors: 7 d’Esquerra, 3 de Junts, 2 de la CUP i Hermán Pinedo, que ahir va anunciar la seva voluntat de seguir a l’executiu, contravenint la decisió del seu partit, els comuns. 

El Departament de Salut ha obert ja el calendari de cites perquè les persones d’entre 35 i 39 anys puguin vacunar-se contra la covid-19. Fa només una setmana que es va obrir la franja d’entre 40 i 44 anys, i el ritme de reserves està avançant ràpidament. 

A més d’informar del procés de vacunació, el departament de Salut ha explicat avui que es preveu que la variant delta de la covid sigui la dominant a Catalunya en menys d’un mes. 

PUBLICITAT