“La mascareta no serà obligatòria, però el risc continua”

A partir de demà, dissabte 26 de juny, deixarà de ser obligatori l’ús de la mascareta a l’exterior per passar a ser només recomanable. Des del Col·legi de Metges de Tarragona han volgut fer una crida a la responsabilitat recordant que “és recomanable fer-la servir als llocs on puguis entrar en contacte amb molta gent”.

PUBLICITAT

Mireia Garcia-Villarrubia, vicepresidenta del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, explica que actualment “existeix un augment del risc de rebrot i la població jove i d’entre 65 i 69 anys no tenen encara la vacuna completa”. A més la vicepresidenta ha volgut remarcar “el perill de la variant Delta“, que és un 50% més contagiosa.

Garcia-Villarrubia s’ha pronunciat també respecte a l’entrada en vigor de la llei d’eutanàsia. La doctora manifesta que “aquest és un gran repte pel personal sanitari i que no saben com respondran“. En aquest sentit Garcia-Villarubia ha defensat “la bona base de cures pal·liatives existent al territori i comissió de bioètica per formar als professionals”.

PUBLICITAT