Pablo Fernández, alçada en els metres finals pel Nàstic

Pablo Fernández ja és nou jugador del Nàstic de Tarragona. L’atacant asturià de 24 anys arriba a la disciplina grana com una nova alternativa ofensiva per al nou projecte de Raül Agné. Fernández arriba com a agent lliure, on la temporada passada va militar al Cornellà amb un balanç de 3 gols i una assitència en 26 partits. De fet, el de Candás pot actuar en totes les zones d’atac com a enllaç amb la davantera, o fins i tot de 9.

PUBLICITAT

Amb Raúl Casany, Pablo Fernández actuava per darrera de Chiqui, la punta de llança de l’atac del Cornellà, tot i que també pot actuar com extrem a una banda. Amb aquesta incorporació, el Nàstic de Tarragona guanyarà joc aeri pels 1,93 metres d’alçada del jugador, l’asturià serà una peça polivalent i comptarà amb un gran poder a les àrees a pilota aturada.

Així doncs, Pablo Fernández és la quarta incorporació del Nàstic de Tarragona després de Manu Garcia, Robert Simón i Pedro del Campo. L’ex canterà de l’Sporting de Gijón signa per dues temporades amb els granes que continuen restrejant el mercat a l’espera de l’inici de la pretemporada.

PUBLICITAT