Un cicle d’autodefensa feminista a Tarragona, plus en seguretat

Cinta Pastó, consellera de feminismes, ens ha donat a conèixer el un nou cicle d’autodefensa feminista que ha presentat l’Ajuntament de Tarragona, i que tindrà lloc del proper 12 al 21 de juliol.

PUBLICITAT

La consellera assenyala que el cicle ”permetrà abordar l’autodefensa des d’una perspectiva de gènere i situar les agressions envers les dones dins d’un context social”, lamentant que no es pugui sortir sense por al carrer davant una problemàtica amb la que cla seguir batallant i que en aquest sentit servirà per guanyar en seguretat personal.

Aquesta iniciativa s’ha tirat endavant de forma conjunta entre el  SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), el Servei Municipal de Tarragona Jove i la Xarxa de Centres Cívics. Karin Konkle (Indianapolis, EUA, 1969), que serà qui impartirà el curs, és mestra d’arts marcials i d’autodefensa per a dones des del 2001. Llicenciada en Estudis de Gènere per la Universitat de Columbia, a Nova York. Fa més de trenta anys que practica arts marcials. També s’ha format en medicina tradicional xinesa, en teràpia de polaritat i en el mètode Grinberg de teràpia psicocorporal.   

D’una banda el Servei Municipal Tarragona Jove oferirà el taller a dones d’entre 14 i 24 anys, a l’Espai Jove Kesse els dies 12, 13 i 14 de juliol de 17 a 20 h de forma gratuïta amb inscripcions a www.tarragonajove.org. Per altra banda, el SIAD oferirà el taller a dones a partir de 25 anys, al pati infantil de la Biblioteca de Torreforta el dies: 19, 20 i 21 de juliol de 17 a 20 h de manera gratuïta amb inscripcions a www.tarragona.cat/centrescivics

PUBLICITAT