Nous serveis de recollida de residus a Tarragona

El conseller de Neteja Pública, Jordi Fortuny, ha presentat els nous serveis de residus que incorpora la ciutat de Tarragona. Aquests tenen l’objectiu d’aconseguir una reducció de restes i un estalvi energètic per part de la ciutadania.

PUBLICITAT

Fortuny explica que “entre els diferents serveis destaquen les tres proves pilot que es posaran en marxa per tal d’incrementar la recollida selectiva”. Així doncs, el 23 d’agost començarà el tancament de contenidors al barri del Serrallo i a Cala Romana i no serà fins al setembre quan s’implanti aquest mètode al barri de Bonavista. El conseller recorda que “és essencial la confiança de la ciutadania”.

A més a més des que ha començat l’any, l’Ajuntament ha realitzat 44 expedients sancionadors per abocaments il·legals, 39 dels quals són multes de més de 4.000 euros. Per això el Govern està adoptant diferents mesures i conscienciant al veïnat de la conseqüència d’aquestes. El conseller remarca que “l’època estiuenca tampoc ajuda a reduir aquestes accions”. És per això que s’ha contractat a més personal i s’han establert més serveis per tal de mantenir la ciutat neta i sense residus.



PUBLICITAT