Un gol de Carbia dóna al Nàstic la primera victòria (1-0)

El Nou Estadi trobava a faltar celebrar gols en partit de lliga. Davant el Barça B ha costat, però el Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit que els tres punts es quedin a casa després d’un partit molt treballat pels jugadors de casa.

PUBLICITAT

Amb la parella de davanters que es perfila com habitual aquesta temporada, que formen Pedro Martín i Pablo Fernández, el Nàstic ha buscat el gol constantment durant la primera meitat. L’enfrontament, molt igualat en els primers compassos, ha vist com la primera ocasió clara ha estat pel conjunt grana. Contra “de llibre” dels de Raul Agné que ha acabat amb una rematada de Robert Simon a passada de Pablo Fernández que ha sortit fregant el segon pal de la porteria blaugrana.

A la segona meitat, inici més decidit del Nàstic que ha tingut diverses ocasions clares. Un potentíssim xut al pal de Pedro Del Campo que ha sorprès tothom, i la sortida d’una falta refusada a l’àrea petita per un vell conegut, Guillem Jaime, quan Quintanilla ja es disposava a rematar a plaer.

Canvis. Ribelles es retirava per donar pas a Bonilla. Minuts després, Pablo Fernández es dirigia cap a la banqueta per ser substituït per Fran Carbia. I aquest canvi acabaria per canviar la sort del conjunt grana de cara a porteria. El “7” del Nàstic, en una ràpida contra, posava l’1 a 0 al marcador per fer saltar d’alegria el Nou Estadi.

Els tarragonins no s’han tancat a defensar el resultat. Ans al contrari, han intentat anar pel segon gol, però finalment no ha arribat. El Nàstic signa així la primera victòria de la temporada. El conjunt grana suma 4 punts i és sisè a la classificació.

PUBLICITAT