La obertura immediata de l’oci nocturn, la “solució” als botellots

El tancament permanent de l’oci nocturn i les mesures de contenció de la pandèmia a la restauració han promogut la pràctica de botellots i l’augment d’aldarulls durant les darreres setmanes. Des del sindicat policial SICPOC han clamat contra aquesta problemàtica que s’uneix a les reivindicacions de la FECASARM i l’Associació d’Hostelers, entre altres.

PUBLICITAT

Precisament, el president de l’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona i Província, Eduardo Abenójar en una entrevista al programa “Carrer Major” que les mesures estrictes cap aquests sectors accentuen major inseguretat i que pràctiques com els botellots, han arribat per quedar-se.

Així doncs, el president de l’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona i Província, ha reivindicat el paper de l’oci nocturn com a solució per poder erradicar aquestes pràctiques i on ha titllat de caos administratiu les mesures imposades per la Generalitat.

A més, Abenójar ha admès “l’enveja sana” del sector cap a les mesures que es prenen en altres comunitats autónomes per donar aire al sector de la restauració. Tanmateix, el president de la FECASARM ha reclamat la obertura immediata de l’oci nocturn per tal de no abocar-los al tancament permanent.

PUBLICITAT