Remuntada màgica al Serrallo (76-75)

El Club Bàsquet Tarragona aconsegueix l’èpica davant el Martinenc 76 a 75. Els de Berni Álvarez han aixecat una diferència de divuit punts al segon quart, després d’enfrontar-se amb un dels ossos més difícils de la categoria.

La nova estrella cebetista Ousmane ha marcat diferències amb 24 punts sota el braç i un il·lusionant Hoexum han portat cap a la victòria als blaus. Així ho explicava el tècnic del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez.

Després d’un primer quart igualadissim, els dos equips arribaven només amb una diferència d’un punt amb un ajustat 21-22. Un segon quart calamitós per part dels tarragonins amb molts desajustos defensius i errades en la cistella, han col·locat el partit fins a més de vint punts de diferència entre els dos conjunts, només els dos minuts finals el CBT ha pogut esmenar les errades comeses i al descans, els barcelonins marxaven de 12 amb aventatge al lluminós per 33 a 45.

El tercer quart, el Martinenc ha sapigut controlar l’empenta blava, però tot i així, els blaus reduirien diferències fins als cinc punts al final del tercer quart. FInalment, després d’un darrer quart d’infart, un temps mort de Berni Álvarez després de dos triples consecutius pels barcelonins, ha sigut decisiu per la remuntada màgica al Serrallo.

Un parcial de 8 a 0 amb cistelles d’Ousmane posava per davant els cebetistes i després de dos tirs lliures de Hoexum sentenciava la victòria ajustada per 76 a 75.

Els blaus, amb aquesta victòria es col·loquen líder derrotant a un Martinenc que arribava invicte i que ha demostrat ser un dels candidats a ascendir de categoria. El proper partit, serà de nou al pavelló del Serrallo, dissabte a les sis de la tarda davant l’Horta.