Un TDR esdevé el primer triatló de l’institut Antoni de Martí i Franques

L’Institut Antoni de Martí i Franquès ha celebrat el seu primer triatló amb més d’una cinquantena d’estudiants participants i seixanta voluntaris. Aquest ha estat organitzat per una alumna que cursa segon de batxillerat en el centre en motiu del seu treball de recerca. L’objectiu de la prova era apropar el triatló als adolescents i donar-los-hi l’oportunitat de participar. El recorregut consistia en 300 metres nedant, després 6 quilòmetres més en bicicleta i han acabat amb 1.500 metres de cursa pel passeig Marítim de Tarragona.

PUBLICITAT

Lucia Mayolas Martinez de Carnero, l’estudiant responsable de la prova, explica com inicialment volia fer el seu TDR sobre l’atletisme i María José Escobar, cap d’estudis d’educació física va proposar realitzar el triatló a l’institut. Mayolas explica com ha estat “una experiència increïble” i ha rebut molt bona resposta de la iniciativa”.

L’estudiat valora positivament el treball que ha fet durant aquests quatre messos i manifesta que la bona rebuda de la prova farà que el Marti i Franqués segueixi portant-la a terme. L’estudiant expressa que l’any que ve intentaran fins i tot ampliar aquesta.

PUBLICITAT