#AgendaDelPort | Un podcast del Port de Tarragona

#AgendaDelPort és el podcast setmanal a mode d’Agenda d’actes del Port de Tarragona amb recomanació setmanal de propostes i activitats per gaudir al Moll de Costa, la Rambla de la Cultura, i el seu entorn.

PUBLICITAT

El Port de Tarragona és motor econòmic i dinamitzador del nostre territori i contribueix al seu desenvolupament i a la seva internacionalització, però amb el valor afegit d’una clara vocació d’implicació amb el territori.

En aquesta línia, el Port de Tarragona treballa per ser un punt de trobada i una referència lúdica i cultural per als habitants de Tarragona i de les poblacions de l’entorn. Així, doncs, el Moll de Costa és la nostra marca cultural que ofereix a la ciutadania un espai privilegiat plenament integrat a la ciutat, on la tradició es combina amb la modernitat i el dinamisme, un atractiu únic per al nostre territori.

Els espais portuaris del Moll de Costa, els tinglados, el Museu, l’Arxiu o la nova zona esportiva km0 així com els carrers del barri marítim del Serrallo es converteixen al llarg de l’any en escenari de nombrosos esdeveniments d’alt interès ciutadà.

PUBLICITAT