“L’ERA”: Un espai per l’emoció, reflexió i acció pels més joves

La mostra està instal·lada al Refugi 1 del Moll de Costa i ha estat organitzada per l’IMET i Còdol Educació

L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, juntament amb Còdol Educació i amb la col·laboració del Port de Tarragona han presentat l’espai L’ERA: Emoció, reflexió i acció. L’espai situat al Refugi 1 del Moll de costa, ofereix propostes educatives per a grups d’escolars i famílies i estarà obert fins el 19 de desembre.  

PUBLICITAT

El conseller d’Educació Manel Castaño ha explicat que “des de l’Institut Municipal d’Educació apostem per oferir alternatives d’educació en el lleure de qualitat i gratuïtes”. Així doncs, es tracta d’una eina per impulsar l’equitat. Tanmateix, es vol “donar resposta a les conseqüències negatives que la COVID-19 ha pogut tenir vers els infants i adolescents de la ciutat”. 

Per la seva banda, la Directora de Port-Ciutat del Port de Tarragona, Montse Adan, ha agraït la proposta de l’Ajuntament i Còdol, que “han presentat un projecte que aposta tant per les escoles com per les famílies i amb una qualitat que només pot ser símbol d’èxit”.  

Finalment, Albert Morelló, codirector de Còdol Educació ha definit l’espai com “un mirall de la nostra realitat, que cal revisar i tornar a mirar a través de l’art i la sostenibilitat”.  El projecte utilitza l’art, com a eix vertebrador i mitjà d’expressió. A més, es pretén portar als infants i adolescents a la reflexió educativa sobre la pandèmia, la crisi climàtica i global que estem vivint. També es vol conscienciar sobre la importància de la sostenibilitat i la necessitat de sumar-nos als objectius ODS a través de l’art, el moviment, el joc i l’experiència. 

PUBLICITAT