Partit per oblidar

Nova derrota del Nàstic de Tarragona fora de casa. Els granes han perdut per la mínima (1-0) davant l’Algeciras en la jornada 13 de la Primera Reial Federació Espanyola de Futbol en un partit molt dolent dels tarragonins i ja fa quatre jornades que no assaboreixen la victòria.

El Nàstic ha començat el partit poc endollat i molt poc actiu. L’equip local, tot i que ha sigut clar dominador de la pilota, no ha sabut aprofitar les dues clares ocasions i els dos conjunts han marxat al descans empatant a zero.

A la segona meitat el joc del Nàstic no ha millorat gens i al minut 87, els locals han aconseguit avançar-se al marcador amb un bon gol de Víctor López des de la banda dreta. Els granes no han tingut cap ocasió clara per empatar el partit i han deixat escapar els tres punts davant d’un dels rivals directes.

El tècnic grana, Raül Agné, assegura que no han estat a l’alçada tot i que reconeix que l’equip defensivament ha millorat.

Malgrat tot, els granes són desens amb 19 punts, a només tres punts de la promoció d’ascens. La setmana vinent reben a l’Atlètic Balears, el líder de la classificació on intentaran aconseguir la victòria per no despenjar-se de la classificació.