Un mort i tres ferits per un incident a la nuclear d’Ascó

S’ha hagut de lamentar un mort i tres ferits per una fuita del CO2 a la nuclear d’Ascó. Tot indica que es va produir un error en la recàrrega d’un sistema contra incendis que hauria provocat la fuita de CO2. (Escolta-ho)

Central nuclear d'Ascò
PUBLICITAT

Avui és 25 de novembre i es commemora el Dia Contra la Violència Masclista. Cal destacar que fins al tercer trimestre la Regió Policial del Camp de Tarragona ha rebut 1.096 denúncies per violència masclista en l’àmbit de parella. Des de les institucions que treballen en aquest àmbit es mostren preocupades perquè cada cop hi ha més dones joves que denuncien i han de tractar, així com explica Laura Guxens, directora del Servei d’Intervenció Especialitzada.

El sotsdirector de l’Agència de Salut Pública a Tarragona, Conrad Casas, no descarten que durant les pròximes setmanes s’hagi d’estendre el certificat Covid-19. El responsable ha assegurat que ja estem vivint la sisena onada, però que no està sent tan intensa com les passades, i la marca l’augment de casos de forma sostinguda.

Seguim parlant de salut perquè a Torredembarra ja han fet la petició al Departament per ubicar el nou Centre d’Atenció Primària. La primera ubicació del centre es va descartar perquè finalment allí s’hi ha posat un centre esportiu.

La platja de gossos de Tarragona ha quedat engolida pels temporals. Les entitats animalistes celebren que hagi entrat el funcionament aquest any, però demanen que s’ampliï. (Escolta-ho)

Tot preparat a l’Hospitalet de l’Infant per la Ruta de Tapes. Hi participaran una dotzena de bars i restaurants i s’iniciarà el 26 de novembre fins al 12 de desembre.

PUBLICITAT