Arranca la 21a edició del REC apostant per les “noves realitats”

Aquest dimecres arranca la 21a edició del REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona. Ho farà amb la projecció d’una de les grans pel·lícules catalanes de l’any, Sis Dies Corrents de Neus Ballús, una obra entre el documental i la ficció que posa al capdavant la màgia del fet quotidià.

21a Edició REC cartell
Foto: Jaime Rojas
PUBLICITAT

Precisament aquesta és una de les línies narratives d’aquesta edició, que tracta les noves realitats de la societat postpandèmica. Eva Vallès, coordinadora general del REC, explica que el certamen “continua apostant per autors joves i com aquests enfronten aquestes realitats”. La coordinadora assegura que la filosofia del festival és “portar a Tarragona un cinema de qualitat i diferent del que està acostumada”.

Destaca també la nova secció 2nd Round, on directors que es van estrenar al festival tornen amb les seves segones creacions, ara ja consagrats com a creadors. En total es projectaran una trentena de pel·lícules, vint d’elles estrena a Catalunya. La 21a edició del REC comptarà enguany també amb una edició online que presentarà tota una programació diferent de manera paral·lela.

PUBLICITAT