Guanyar o guanyar

Després de la derrota de la setmana passada davant l‘Atlètic Balears i l’eliminació en la primera ronda de la Copa del Rei davant el Linares a la tanda de penals del passat dimecres, els granes visiten aquest diumenge al Cornellà en la jornada 15 de la Primera Reial Federació Espanyola de Futbol amb l’objectiu de recuperar les bones sensacions i trencar amb la mala ratxa lluny del Nou Estadi.

PUBLICITAT

Els dos conjunts arriben a l’enfrontament en una dinàmica bastant similar, ja que tant un com l’altre venen de perdre els dos darrers partits de lliga. Ara mateix, el Cornellà és catorzè amb 16 punts, tres punts menys que els granes. Els del Baix Llobregat han guanyat cinc partits, n’han perdut vuit i només han aconseguit empatar un partit davant el CD. Castelló. Cal destacar que els de Raúl Casany no guanyen a casa des del 24 d’octubre i que rebran un equip que encara no ha aconseguit sumar els tres punts lluny del Nou Estadi.

El tècnic grana, Raül Agné, assegura que venen de jugar dos molt bons partits, però les errades els han perjudicat i explica que aquest diumenge aniran amb tot per emportar-se la victòria cap a casa.

Per tant, serà un partit molt igualat entre dos rivals directes on els dos intentaran ampliar la distància amb la zona de descens per poder seguir lluitant per recuperar les primeres posicions. El partit es disputarà aquest diumenge a les 19:00 de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT