Més de mig miler de participants en la Ultra Trail Imperial Tarraco

Primera edició de la Ultra Trail Running Series Imperial Tarraco que canviava de format, després d’aturar-se les curses de Trail a Tarragona per la pandèmia de la COVID-19. Una cursa de 65 quilòmetres que ha passat per diversos punts de la Tarraco Romana i tenia cinc modalitats, entre elles una caminada i la marxa nòrdica.

PUBLICITAT

És el cas de: El Mèdol, el Pont del Diable o l’Amfiteatre Romà, entre d’altres. De fet, la prova arrencava a La Plaça de la Font amb més de mig miler de participants.

Una cursa que ha tingut com a guanyador a Kilian Garcia Ruiz, amb un temps de 6 hores i 21 minuts en arribar a la línia de meta i a 14 minuts per sobre del seu immediat perseguidor, David Alonso Montoya. La primera dona que ha creuat la línia de meta ha sigut Alba Alemany amb un temps de 7 hores i 46 minuts, en 15ena posició.

Una Ultra Trail Running series que ha comptat amb un desnivell de 1.500 metres i que ja des de fa uns anys que porta l’organització d’Alliberadrenalina. i que ha esdevingut tot un èxit en un altre format de recorregut pels corredors de la Ultra Trail Running Series Imperial Tarraco. 

PUBLICITAT