Una gardela de Naranjo deixa el Nàstic en zona d’ascens directe

w_900x700_25221620image

PUBLICITAT

Una altra vegada ho han tornat a fer. El conjunt de Vicente Moreno no cedeix i ha sumat una nova victòria contra l’Osasuna en un Nou Estadi pletòric, amb més de 14.000 persones. En el partit no es va poder gaudir de bon futbol ni de moltes ocasions, però el Nàstic va saber en tot moment què fer i sobretot, frenar l’equip navarrès, un dels millors rivals que han passat aquesta temporada pel Nou Estadi.

Quan totes les prediccions apuntaven que el partit finalitzaria amb empat, Naranjo, una altra vegada, va posar la màgia amb un xut molt potent, imparable per qualsevol porter.
La victòria situa al conjunt grana dins la zona d’ascens directe momentàniament, a falta del partit d’aquest dijous del Leganés davant l’Oviedo al Tartiere.

L’equip no tindrà temps per descansar, perquè aquest diumenge el Nàstic s’enfrontarà al Lugo, en el que serà el penúltim partit de lliga abans de rebre l’Alavés a casa i finalitzar, qui sap, amb un ascens a Primera Divisió.

Nova polèmica a l’Ajuntament de Tarragona, perquè CDC ha denunciat que l’any 2013 el consistori va contractar i pagar a l’empresa Coestecnic 10.000 euros per revisar i actualitzar set plans de seguretat que actualment resten caducats.

Albert Abelló ha preguntat sobre les declaracions fa poques setmanes de l’equip de govern, afirmant que els plans s’estaven actualitzant, quan en realitat, segons ha afirmat Abelló, l’Ajuntament ja va pagar aquesta feina.
Des de CDC també s’ha explicat que per adjudicar aquest servei, l’equip de govern va fer una modificació de crèdit per tal d’utilitzar una partida del pressupost del 2013 que estava destinada a actuacions de neteja per prevenció d’incendis forestals.

Així ho ha explicat Albert Abelló, el portaveu de CDC, que no ha descartat que puguin haver-hi altres casos.
Des del govern però, ja hi ha hagut resposta, on mitjançant un comunicat han confirmat que es va fer el pagament i que els treballs ja es van certificar.

I aquest estiu Tarragona afegirà un una proposta cultural més a la seva programació, perquè del 8 de Juliol fins al 24 de setembre la TAP acollirà el festival Imagina’T. Status Quo, Loquillo, Hombres G, Gente de Zona, entre altres, capitanejaran la primera edició d’aquesta programació.

A més a més, no només hi haurà música, sinó que dins d’aquests tres mesos també es podrà gaudir d’espectacles de recreació històrica com ‘Arturo y los Caballeros de la mesa redonda’, ‘El Arte de los Caballos Andaluces’ i altres shows com el ‘Made as America’, que aproparà el programa de televisió sobre cotxes i motocicletes americans a la ciutat.

A banda, dins de l’Imagina‘t també es podrà gaudir d’un macrofestival anomenat Tan Fan, que farà al·lusió a la música Indie Rock amb protagonistes com Izal, Sidecars, Elefants, entre d’altres.

I tal com vam anunciar, aquest dimecres s’ha celebrat la taula estratègica convocada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. El president ha manifestat que el govern espanyol escolti la veu d’Europa i també el consens interregional que s’ha posicionat a favor del Corredor Mediterrani.

Puigdemont ha citat el front comú que existeix entre el País Valencià, Balears, Múrcia i Andalusia a l’hora de reclamar aquesta infraestructura en la taula celebrada al Palau de Pedralbes, que ha congregat unes 120 persones.
Puigdemont també ha celebrat el suport transversal que hi ha a Catalunya per part dels partits i els agents econòmics i socials que s’han donat cita en aquesta primera reunió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani.

APUNT

Aquest dijous us apropem un altre de les grans joies arquitectòniques de la Roma antiga i per fer-ho ens traslladem fins a Roma. Aquesta vegada el Tarraco Viva ens endinsa mitjançant un film, Els secrets del Coliseu, en el coneixement sobre aquest monument, que s’ha considerat sempre un exemple del millor geni artístic i constructiu de l’Imperi Romà.

El film, guardonat amb el premi especial del públic del festival FICAB 2015, tindrà lloc a les set de la tarda a l’Antiga Audiència.

PUBLICITAT