El Parc de Nadal de Tarragona serà més educatiu i més gran

El Parc de Nadal de Tarragona torna a la ciutat després d’un any d’absència. Ho farà, com és habitual, entre el 27 de desembre i el 4 de gener al Recinte Firal del Palau de Congressos. Enguany, el parc inicia una nova etapa mitjançant canvis en l’estructura, la forma i el fons.

parc de nadal
PUBLICITAT

En primer lloc, el parc tindrà una clara voluntat educativa que es materialitzarà amb activitats, jocs, tallers i les manualitats nadalenques que oferirà als més petits. En aquest sentit, Jordina Plaza, tècnica de l’Institut Municipal d’Educació (IMET), destaca la importància de la vessant educativa del joc a través de les experiències dels infants.

D’altra banda, el parc incorporarà tres espectacles de gran format a l’Auditori del Palau Firal, que formarà part de l’espai del Parc de Nadal per primera vegada. D’aquesta manera, el parc oferirà una oferta cultural més àmplia, fet que li servirà per aconseguir una major visibilitat i incorporar una “perspectiva de ciutat”. El Mag Lari, un tribut al Rey León i el concert de Reggae per Xics animaran aquestes festes amb els seus espectacles.

Tot i això, el Parc de Nadal continuarà oferint petites actuacions a l’interior del recinte relacionades amb les activitats. Aquest fet fomentarà una interacció més propera amb el públic.

Per accedir al recinte no caldrà inscripcció prèvia però s’haurà de comprar l’entrada a la guixeta localitzada al costat del Palau de Congressos. El Parc de Nadal romandrà obert de 10.30h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h. Tot i això, el dia 31 de desembre només estarà obert pel matí i l’1 de gener, per la tarda.

PUBLICITAT