AD Almeria, Celta, Albacete, Salamanca, Málaga, Granada, Éibar… i Nàstic?

 IMG_20160413_163131
El Nàstic vol ser el vuitè equip de la història que aconsegueix l’ascens des de Segona Divisió B a Primera Divisió en dues temporades consecutives. Des de la creació de la categoria la temporada 77-78, ho han aconseguit a la dècada dels 70 l’Agrupación Deportiva Almería ja desapareguda, els anys 80 el Celta i l’Albacete, durant els 90 el Salamanca i el Málaga i els casos més recents són els del Granada el 2010 i 2011 i l’Éibar els anys 2013 i 2014.

Ara fa un any l’equip celebrava l’ascens a Segona A després de superar al Huesca i, tot i que no es pensava en estar a aquestes alçades somiant en pujar a Primera, casos recents com el de l’Éibar són un mirall. Ho explicava el jugador de la Canonja Xavi Molina.

PUBLICITAT


Quan se li ha preguntat a Molina pels records de fa un any, per aquella data històrica pel club, el jugador responia pensant en un altra data que hauria de superar aquesta experiència.


Parlant de dates, aquest divendres 3 de juny es compliran deu anys de l’últim ascens a Primera Divisió. Per repetir la història aquest dissabte el Nàstic ha de guanyar i esperar l’ensopegada del Leganés al camp del Mirandés. Xavi, tu creus que els madrilenys punxaran?


L’Alavés arribarà a Tarragona amb l’ascens a la butxaca i després d’haver fet les celebracions durant la setmana. Aquesta pot ser una petita ajuda pel Nàstic però Molina té clar que el rival, en aquest cas, serà el de menys.


L’entrenador del Nàstic no podrà disposar dissabte del porter Ondoa que està amb la selecció de Camerún i Aburjania que marxa a jugar amb la selecció de Geòrgia. Qui no marxarà a jugar amb Gabón es Madinda que estarà per rebre a l’Alavés.

PUBLICITAT