Tarragona tindrà bany de Sant Silvestre

Després de diversos dubtes i incògnites creades per l’actual situació sanitària, l’Associació de Veïns del Barri del Port ha decidit tirar endavant el tradicional Bany de Sant Silvestre, el dia 29 de gener. L’acte, com és habitual, es farà a l’aire lliure i fent una crida a la responsabilitat, a més de prendre totes les mesures necessàries per evitar la propagació de la Covid-19.

Bany Sant Silvestre
PUBLICITAT

Aquest 2021 se celebrarria la seva 36a edició, ja que el passat 2020 no es va poder fer per la pandèmia. Així doncs des del barri del Port ja tenen la samarreta a punt i tots els preparatius en marxa amb la col·laboració del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, per això han volgut posposar-ho. La Presidenta de l’Associació de Veïns del Barri del Port, Mari Carmen Puig, deia que la decisió havia costat de prendre.

Aquest bany es podrà fer en qualsevol platja de la ciutat, i no hi haurà un inici conjunt a la una del migdia per evitar aglomeracions. Tothom qui vulgui participar pot fer-ho en qualsevol hora. Després demanen que la mascareta es porti tota l’estona que no s’estigui a l’aigua, i es donarà torn per recollir la samarreta.

PUBLICITAT