Les opcions de Ricomà per aprovar els comptes es van esgotant

El compte enrere i les opcions per aprovar el pressupost de l’Ajuntament de Tarragona es van esgotant. Si aquest dimarts el Govern encapçalat per Pau Ricomà intentava acostar-se al PSC per trobar altres opcions, més enllà d’En Comú Podem Tarragona, per aprovar els comptes, ara sembla que els socialistes no estan gaire disposats a facilitar ni la seva abstenció. 

PUBLICITAT

La portaveu del PSC Tarragona, Sandra Ramos, assegura que no hi ha condicions per iniciar les reunions, i ha criticat l’actitud del Govern de la ciutat. 

Les noves negociacions que s’han de portar a terme amb En Comú Podem Tarragona estan paralitzades. Des del partit demanen tornar a reunir-se passat les festes, un temps que no se sap si es té. 

Elisa Alegre, cocoordinadora de Tarragona En Comú, afirma que “la seva intenció és tenir una darrera negociació breu” per tenir respostes més clares. 

Tot i això, segueixen defensant la seva línia social, i per aquest motiu volen fer incidència en algues qüestions que consideren que s’han d’assegurar, a més d’adoptar mesures que venen del teixit associatiu i d’entitats de la ciutat.

Si res canvia Tarragona es podria quedar sense pressupost pel 2022 i l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, només tindria dues opcions. De moment sembla que fins ben entrat el 2022 el ple dels comptes no se celebrarà. 

PUBLICITAT