Les obres del tren tramvia del Camp de Tarragona començaran l’any 2023

Les obres del tren tramvia del Camp de Tarragona començaran l’any 2023. Totes les al·legacions que van presentar els alcaldes de diferents municipis s’han acceptat, cosa que ha fet que l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ho celebrés.

tren tramvia-2
PUBLICITAT

Les entitats de Tarragona tenen assegurades les subvencions gràcies al modificatiu de crèdit que es farà aquest divendres. Inicialment, no es contemplava aquesta partida, però una esmena del PSC ha fet que s’inclogui entre les altres que ja hi ha pactades.

S’ha iniciat les obres d’urbanització d’un tram de la via Augusta de l’Hospitalet de l’Infant. Els treballs tindran un cost de més d’un milió d’euros.

Més d’un 21% dels tarragonins i les tarragonines han passat la Covid-19. Des de l’inici de la pandèmia s’han contagiat unes 29.109 persones, i les xifres del Camp de Tarragona no són molt diferents.

L’Escola la Portalada d’Altafulla pateix una allau de positius que complica la gestió del centre. A hores d’ara tenen dos grups d’infantil confinats i tres grups de primària també a casa.

La ploma i la sàtira s’uneixen per tirar endavant el regnat del Carnaval de Tarragona. La Colla La Bóta juntament amb disc 45 i Colours Fantasy exerciran el regnat d’aquesta edició que ja busca components.

Torredembarra comptarà amb unes jornades per commemorar el Dia Internacional en Memòria de les víctimes de l’holocaust. Tot plegat es farà el pròxim dissabte 29 de gener.

PUBLICITAT