El pressupost pendent del desacord entre Podem i Tarragona En Comú

Segueix el serial del pressupost a l’Ajuntament de Tarragona. Des de l’equip de Govern han anunciat que accepten bona part de les propostes que ha fet En Comú Podem Tarragona, concretament 78 de les 83 demandes.

PUBLICITAT

Davant això el Portaveu del Govern, Manel Castaño, s’ha mostrat esperançat, i ha assegurat que estan pendents de la resposta dels comuns per saber si poden tirar endavant amb aquests comptes.

Podem Tarragona fa aquest dilluns la seva assemblea per parlar dels comptes. El partit no tornarà a votar la seva decisió, es manté en el no. Toni Carmona, portaveu de Podem Tarragona, ha explicat que no veuen que s’hagin acceptat les propostes.

Per la seva banda Tarragona En Comú sí que és partidària de votar a favor dels comptes. Això fa que no hi hagi un acord entre les dues formacions. Si es tornessin a sumar els vots, així com es va fer abans de Nadal, el no guanyaria al sí, però no tothom està d’acord en dur a terme aquesta fórmula. La decisió ara és de la portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, persona que haurà de tenir l’última paraula en tot plegat.

PUBLICITAT