#TGNInfo | Reus comptarà amb el primer centre d’anàlisi de substàncies estupefaents de la demarcació

Reus comptarà a partir d’aquest dijous amb el primer centre d’anàlisi de substàncies estupefaents de la demarcació de Tarragona. 

PUBLICITAT

El servei anirà a càrrec de l’Associació Reus som utils, una entitat que fa anys que treballa en la prevenció i en el tractament del consum de drogues. 

Un agent dels mossos ha estat detingut aquest dimecres al matí en el marc d’una operació policial relacionada amb el tràfic de drogues als municipis d’Alcanar, Vinaròs i Esplugues de Llobregat. 

D’altra banda, la Guàrdia Civil ha localitzat una ‘narcollanxa’ amagada a l’interior del remolc d’un camió que circulava per una carretera local entre Amposta i Deltebre. 

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha dit avui que veu bé la retirada de la mascareta a l’interior de l’escola en els més petits a partir del 28 de febrer. 

A la demarcació, el nombre d’ingressats amb covid ha baixat de 200 persones per primera vegada en setmanes.La dada negativa de la jornada, és que en les darreres hores s’han registrat 5 morts per covid a la regió sanitària del Camp de Tarragona. 

PUBLICITAT