Reviuen les disfresses de Carnaval

Després de dos anys sense un carnaval a l’ús a la ciutat la venda de disfresses torna a recuperar-se aquest 2022. Si el protagonista de Halloween va ser el Joc del Calamar, Maribel Mañé, encarregada de Mercamoda, assegura que per Carnaval els superherois s’han emportat la majoria de les vendes, especialment les disfresses de Spiderman.

disfresses 2022
PUBLICITAT

Ariadna Fàbregues, propietària de Casa Guasch, explica que aquesta aturada ha fet que “les comparses comprin molt més material enguany com les mitges o les sabates“. Les tendes de Tarragona asseguren que “ha costat molt d’arrancar” a causa de la incertesa que va deixar la sisena onada. Tot i això, Fàbregues afirma que “aquestes darreres setmanes han sigut bones”.

Els responsables asseguren que les xifres són encara lluny de les de 2019, però la recuperació del carnaval a les escoles s’ha fet notar especialment en la venda de disfresses infantils. Els establiments esperen bones vendes durant aquesta setmana, ja que la gent “acostuma a esperar fins a l’últim dia”.

PUBLICITAT