La cursa per les eleccions municipals ja ha començat a Tarragona

La cursa per les eleccions municipals ja ha començat a Tarragona. Els partits polítics ja miren quins poden ser els seus candidats, i ja pensen en el 2023, més que en el present. L’actual alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, no descarta en tornar-se a presentar.

Pla general del ple de l'Ajuntament de Tarragona. Foto del 17 de dessembre del 2021
PUBLICITAT

La jove acusada de tirar el nadó al contenidor de Tarragona explica que el seu pare abusava sexualment d’ella. Tant ella com la seva mare neguen que assassinessin la criatura i asseguren que la van deixar en una caixa a sobre del contenidor.

Troben abandonats quatre quilos d’explosius a Roda de Berà. La policia creu que es podrien haver deixat quan es van fer les obres de la línia TGV de la zona.

La inflació ha fet que la vida sigui un 3,4% més cara a Tarragona. Aquesta xifra està per sobre la mitjana catalana, i l’espanyola. L’electricitat és el principal motiu d’aquest encariment.

Nou conveni entre l’Ajuntament de Torredembarra i la Generalitat per protegir l’espai Natural dels Muntanyants. Es tracta d’un nou acord de col·laboració fruit d’una reunió que van mantenir les dues institucions.

Les botigues de disfresses noten com han augmentat les seves vendes comparades amb l’any passat. Reconeixen que tot està anant més a última hora, ja que fins fa relativament poc es pensaven que no podria haver-hi Carnaval.

PUBLICITAT