S’ha trobat part d’un mur del recinte de culte romà

Al carrer Sant Llorenç han trobat part d’un mur del recinte de culte romà. Aquest mur ho permet delimitar i s’ha descobert en el solar on ha d’anar el local dels Xiquets de Tarragona, que s’integrarà a ell. Hermán Pinedo, conseller de Patrimoni, assenyala que “la troballa és només una part del monument”.

mur xiquets
PUBLICITAT

El Baix Gaià ha tingut presència a la fira de turisme de Navarra, Navartur. Asseguren que han sortit d’aquesta fira amb bones sensacions, i que han pogut fer nous contactes.

Torredembarra instal·larà pictogrames per a persones amb autisme als edificis municipals. La iniciativa la impulsa l’entitat tarragonina Todos en Azul que ja ho ha fet en diferents punts de la ciutat.

Els veïns del Serrallo de Tarragona volen recuperar el seu programa d’activitats culturals. Fa dos anys que gairebé no han pogut organitzar activitats per la pandèmia i ho volen reprendre.

Tarragona encara la recta final del Carnaval. Aquest dilluns el vespre s’ha celebrat la Gala Drag i Lady Savannah ha tornat a guanyar. Recordem que ja va aconseguir la victòria a l’últim certamen abans de la pandèmia. La segona classificada ha sigut Oscarberto i la tercera Drag Nervio.

Les confraries de Tarragona de Setmana Santa es preparen per viure una Setmana Santa “normal”. Després de dos anys sense poder celebrar aquesta festa religiosa ja han començat els assajos seguint protocols de seguretat.

PUBLICITAT