Detinguts tres homes quan robaven en un vehicle a un àrea de servei de l’AP-2 a Rodonyà

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls han detingut aquesta matinada tres homes de 21, 31 i 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt en grau de temptativa.

PUBLICITAT

Les detencions són fruit del dispositiu de prevenció de furts a l’autopista que s’estava portant a terme a l’AP-2 aquesta nit. Una patrulla que es trobava a l’àrea de servei a Rodonyà va veure com dos vehicles, un turisme i una furgoneta, entraven a l’àrea, s’aturaven a prop d’una zona d’estacionament de camions i apagaven els llums.

Tot seguit, els mossos van veure com dels vehicles baixaven tres individus que es dirigien corrents fins a un camió i li tallaven la lona per mirar a l’interior. Els agents es van dirigir ràpidament al camió i van veure com els tres homes anaven a la porta posterior del camió per forçar-la.

En veure’s sorpresos, els homes van pujar a la furgoneta i al turisme per sortir a gran velocitat del lloc. Ara bé, els mossos van poder interceptar el turisme i detenir el seu conductor. Pel que fa a la furgoneta, la patrulla va informar a la resta d’indicatius que formaven part del dispositiu de les dades del vehicle, la seva descripció i el sentit de fugida.

Gràcies a aquesta informació, una patrulla de Montblanc va establir un punt de control a la sortida de l’AP-2 al Pla de Santa Maria i, minuts més tard, van aturar la furgoneta amb els dos individus a l’interior.

Després de fer diverses comprovacions, els agents van detenir els dos homes per la seva participació en l’intent de robatori al camió. En l’escorcoll, els mossos els van localitzar i intervenir diverses eines utilitzades per forçar els vehicles.

Els tres detinguts han passat aquest matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls.

PUBLICITAT