Seguir pel camí de la victòria

Després de la victòria de la setmana passada davant el Cornellà per la mínima (1-0), el Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest dissabte (19:00h) al Barça B amb la possibilitat d’entrar a les places de play-off.

PUBLICITAT

Ara mateix, els tarragonins són setens amb 38 punts, a nomes dos de la zona de promoció d’ascens. Tots els jugadors granes estan disponibles per jugar dissabte a excepció d’Aythami Artiles per un procés gripal fort.

Per altra banda, els blaugranes són dotzens amb 33 punts, a tres de la zona de descens. El filial blaugrana ve de guanyar 2-3 davant l’Alcoyano.

L’entrenador grana, Raül Agné, assegura que el Barça B és un rival complicat perquè té jugadors molt bons, però que la intenció és guanyar per seguir amb la bona dinàmica.

Així doncs, serà un partit complicat on els dos conjunts sortiran amb la intenció de guanyar. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de les 18:50h amb l’equip de transmissió format per Carles Cortés, Antoni Pinilla, Àlvaro Herrera, Eric Rosique, Júlia Camprubí i Laura Rovira.
PUBLICITAT