Les triomfadores dels Gaudí es van projectar al REC

Aquest diumenge va tenir lloc la gala dels Premis Gaudí 2022. Un certamen que ha demostrat el talent femení a l’audiovisual català. Cinc de les produccions més guardonades van passar pel Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC.

Gaudí REC
Foto: Jaime Rojas
PUBLICITAT

Precisament la sessió inaugural del certamen va ser la clara guanyadora dels Gaudí, Sis Dies Corrents, de Neus Ballús, que ha recollit un total de quatre estatuetes incloent millor direcció. Clara Roquet va omplir l’espai del CaixaForum en la inauguració del cicle de projeccions prèvies amb “Libertad”, obra que s’ha emportat quatre guardons entre els quals es troba Millor Pel·lícula en Llengua no Catalana. La directora agraïa “l’empenta del festival a les portes de la seva estrena a cinemes”.

El treball d’Alba Sotorra “The Return, life after ISIS” va alçar-se com a millor documental. Dins del cicle MiniREC es va projectar la que ha estat la Millor Pel·lícula d’Animació catalana d’enguany, Mironins. A més Mediterráneo, mostrada als alumnes d’institut dins del REC, s’ha emportat quatre guardons.

PUBLICITAT