El play-off d’ascens a segona divisió es jugarà a Galícia

La Real Federació Espanyola de Futbol ja ha fet oficial l’escenari on es disputarà el play-off d’ascens a Segona Divisió. Aquest tindrà lloc a Galícia entre el 8 i el 12 de juny i es jugarà en quatre estadis diferents. De moment, els camps confirmats són el de Riazor (A Coruña) i el de Malata (Ferrol).

PUBLICITAT

Recordem que la fase d’ascens a segona divisió la disputaran vuit equips diferents, els classificats entre el segon i el cinquè lloc dels dos grups de la Primera RFEF, ja que els primers de cada grup ascendiran de manera matemàtica. Mitjançant dues rondes eliminatòries, els equips que juguin el play-off, es disputaran les dues places restants per ascendir a la categoria de plata de futbol.

Ara mateix, l’Albacete i el Racing serien els equips que l’any vinent jugarien a Segona Divisió. Per altra banda, el RC Deportivo, el Celta B, el Rayo Majadahonda, el Racing Ferrol, el Villarreal B, el FC Andorra, el San Fernando CD i el CD Castelló serien els equips que disputarien la fase de play-off d’ascens.

PUBLICITAT