El Club Nàutic de Tarragona guardonat amb el Premi al Rem Femení 2021

La nit de dissabte es va celebrar a la ciutat de Sevilla la “Gala del Remo Español 2021”. Enguany s’ha celebrat la 13a edició al Club Nàutic Sevilla, on demostra un cop més la dedicació i homenatjar el rem en l’estat espanyol.

PUBLICITAT

El RCNTarragona ha estat premiat en dues ocasions. En el premi al Rem femení 2021, per Glòria Queralt, Coia Vilallonga, Lurdes Torrell i Andrea Mazzanti. També com a millor Remer Veterà 2021 per Genaro Pérez. “Pel que fa a Tarragona ajuda a donar més visibilitat gràcies a aquest premi“, ha esmentat Coia Vilallonga, vicepresidenta de RCNTarragona. El Rem a Catalunya continua creixent com a disciplina i hi ha més dones que comencen i tornen a practicar aquest esport.

Coia Vilallonga, vicepresidenta del RCNTarragona i membre del 4 scull veterà femení del club, ha afirmat que “des de la junta apostem perquè l’esport arribi a totes les edats, és un objectiu” i “és una satisfacció que se’ns valori així la feina”.

No és la primera vegada que el Reial Club Nàutic de Tarragona guanya algun premi. Alejandro Demiddi va ser guardonat com el “Millor Entrenador Espanyol de Rem de l’any 2009“.
PUBLICITAT