Dues setmanes d’or per l’OCINE Les Gavarres

En aquests primers mesos d’enguany els cinèfils han tornat a anar més als cinemes. En les primeres dues setmanes d’aquest 2022, s’ha generat amb beneficis el mateix que van aconseguir en tot el primer trimestre del 2021.

PUBLICITAT

El volum de visitants actual és d’un 70/80%, però són optimistes en què si segueixen per aquesta línia, puguin aconseguir aquest 20% restant. Pel que fa les pel·lícules, Spider-Man: No Way Home, s’ha convertit en la sisena pel·lícula més taquillera de la història, recordant a més que estem en temps de pandèmia. Uncharted, ha sigut una pel·lícula que ha sorprès molt a l’OCINE Gavarres, on l’afluència de persones oscil·laven en edats tant d’infants com gent més gran. Una pel·lícula molt visitada i estimada pels jugadors de la saga d‘Uncharted.

Josep Eduard Príncep, gerent d’OCINE Gavarres ha afirmat que “creiem que es pot tornar com ho fèiem a prepandèmia” i “això és un fre i aquest fre s’ha de trencar“.

En els primers setmanes d’abril s’espera que tingui bona acollida les pel.lícules de Morbius, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore i Sonic 2, la pel.lícula. Aquesta Setmana Santa s’espera que ajudi molt a seguir amb la bona línia actual en beneficis i volum de gent.
PUBLICITAT