El millor jazz torna a Tarragona amb “Dixieland”

Arriba una nova edició del festival de Jazz a la ciutat de Tarragona. Del trenta d’abril fins al trenta de maig podràs gaudir de la millor música de jazz per tots els racons de la ciutat. Enguany es recupera l’essència i el 100% de presencialitat en tots els actes.

PUBLICITAT

Un total de trenta-dues activitats formaran el certamen d’aquest 2022. Entre aquestes hi haurà tallers, activitats de ball, “Jam – session”, classes obertes entre d’altres. Acompanyats dels “millors artistes internacionals, nacionals i tarragonins”, ha esmentat la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé. A més a més, en l’àmbit artístic els gèneres populars com el “Swing”, “Jazz jamaicà”, “Blues, estaran presents. Així com classes d’iniciació i per nivell avançat de ball amb els estils com “Lindy hop”, “Claqué”, “Jazz steps”. El concert inaugural serà presentat per la nova aposta de la banda barcelonina “Bratia”. Una fusió entre el “jazz manouche” i músiques balcàniques.

Kike Colmenar, director artístic del festival de Jazz “Dixieland” ha esmentat que enguany “totes les escoles de la ciutat podran gaudir d’audicions en el Teatre Tarragona”.


A més a més des del festival estan molt contents de comptar en grups de dansa i escoles de música de la ciutat com “Stromboli Jazz Trio”, “Connexions Duet”, “Rambla Music Big band”, entre altres.
PUBLICITAT