Directe. Divendres 21:00h: Nàstic-San Fernando CD

El Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest divendres (21:00h) al San Fernando en la jornada 33 de la Primera Reial Federació Espanyola de Futbol. Recordem que el partit de la primera volta va acabar amb una derrota dels granes per dos gols a zero. Els tarragonins van fer un mal partit i Manu García va ser expulsat al minut 73. Dopico i Biabiany van marcar la diferència i van ser els encarregats d’anotar els dos gols.

PUBLICITAT

Els granes arriben a l’enfrontament d’aquest divendres amb la baixa d’Aythami Artilés que continua recuperant-se de la seva lesió al genoll esquerre. Per altra banda, Raül Agné recupera a Fran Carbia qui no va poder jugar la setmana passada, ja que estava sancionat.

A falta de 6 jornades per acabar la lliga, els tarragonins són setens amb 48 punts, a només un de les places de play-off d’ascens. Per altra banda, el San Fernando és novè amb 46 punts, dos menys que el Nàstic.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de les 20:50h amb tot l’equip de transmissió.

PUBLICITAT