Directe. Diumenge 17:00h: Nàstic-Linense

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge (17:00h) al Linense. Les opcions dels granes per jugar el play-off d’ascens a la categoria de plata depenen de guanyar aquest cap de setmana. Si no ho aconsegueixen, els de Raül Agné haurien de dir gairebé adéu a la promoció.

PUBLICITAT

Recordem que el partit de la primera volta va acabar amb un empat a zero. Els tarragonins van fer un molt bon partit i van generar ocasions de gol, però els pals i les aturades del porter local van fer que el Nàstic només sumés un punt.

Raül Agné podrà comptar amb tota la plantilla. El defensa grana, Aythami Artilés, ja s’ha recuperat de la lesió al genoll tot i que tot apunta que no sortirà de titular.

A falta de 4 jornades per acabar la lliga, els granes són onzens amb 49 punts, a només dos de les places de play-off d’ascens. Per altra banda, el Linense es juga la permanència. Els de Monteagudo són quinzens amb 43 punts i se situen a quatre punts de la zona de descens. Caldrà tenir en compte a l’exgrana, Gerard Oliva, qui està realitzant una bona temporada i podria complicar les coses al Nàstic.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de les 16:50h amb tot l’equip de transmissió.

PUBLICITAT